Tuesday 29 December 2009

Siste for iår...

Siste for iår, med litt skryt og masse hilsner til alle: vår famile, våre venner, kjente og nye bekjentskaper som har gjort dette året så fantastisk. Håper dere alle har hatt en strålende jul!
På årets Førjuls-fest i NVK-avd.Rogaland, var det 2 stykker som ble såååå lange i maska - nemlig John og jeg. Klubben her har en konkurranse om å bli Årets Rogaland-Vorsteh. Ifjor var det Indie som stakk av med pokalen og iår var begge oss to skjønt enige om at det måtte bli Diva til Steinar Søiland som dro avgårde med den gylne pokal.... (De to har jo tatt det meste iløpet av denne høsten). Men da Alexander reiste seg for å si noen velvalgte ord, og jeg hadde fått klar beskjed om å være litt stille - sa han ; "Det har vært et meget 'close race' iår, og vi har regnet etter flere ganger for å være sikre på at dette resultatet stemte. Med 1 ørlitelite poeng snek Yoko seg forbi Diva og er dermed kåret til Årets Vorsteh i Rogaland!" Vi satt som sjokkskadete pipkyllinger og måpte. Ikke hadde vi trodd at det ble vår lille 'Sviske'.... Gubba så stolte vi er!!
Norsk Vorstehund klubb har også en konkurranse som kalles for NVC (Norsk vorsteh cup). Der har vi flittig meldt inn resultater iløpet av året. Det har jo blitt en del premieringer, men at vi skulle komme så langt opp var litt uventet..... I cupen ble Yoko nr.5. I slutten av november fikk vi telefon med store gratulasjoner for Årets NVC Strihår alloround 2009!! Igjen passe målløse og i kor - "Næææ, du tuller!!!" Det ble feiring med champagne og en masse telefoner til familie og venner fyllt opp med skryt og godord om vår lille 4-bente stjerne. Vår venn, Alexander, beriket oss med dette bilde(nedenfor) til jul og jeg tok meg den frihet å ta bilde av det igjen, slik at alle kan få se det! Tusen takk, Alex, for det stilige bilde!

Nå venter vi på løpetid på Yoko. Vi har planlagt kull på henne og funnet en alle tiders hannhund. Den er anbefalt av avlsrådet og jeg har allrede vært på besøk der og funnet ut at det er en kjempehund. En godt premiert, rolig, snill og sindig type som er utrolig fin i tillegg. Mer om han vil jeg komme tilbake til, da dato for parring ikke er fastsatt ennå.... Dere får vente i spenning!!
Imorgen drar vi til fjells, vekk fra raketter og ståk. Opp til ren luft, snø og koselige kvelder foran peisen med våre venner, Hege, Knut og collien Zeppo.
ØNSKER DERE ALLE ET RIKTIG GODT NYTT ÅR OG TAKK FOR DET GAMLE!!

5 comments:

Alexander Kristiansen said...

Grattis igjen med kanoanbra resultater! Hadde hun hatt litt kortere pels hadde jeg satt meg opp på valpelista :-) Godt nytt år!

Bjørg Vaage said...

Takker og bukker, Alex. Litt ekstra pels gjør jo ingenting.... Men det holder kanskje med 4 hunder? Godt Nytt År til deg og dine også!

Alexander Kristiansen said...

Godt nytt år, Bjørg! Nå er det februar, en hel måned uten innlegg??

Anonymous said...

Siste nytt på snømåkefronten:

http://www.avalanche.as/

Kjetil Kristiansen said...

Mars og Hovden 2 nærmer seg. Snart 'takk for d gamla' 2010. Spennende å følge med dere;-)