Monday 8 August 2011

Shipmanndottir's Atlas

Atlas, som går under navnet Balder til daglig.....

Hei Bjørg og John.

Tiden flyr og nå er det over ett år siden vi hentet Balder i Stavanger. Balder er blitt en stor og flott fyr. Han er 60 cm i manken og 37 kilo, ja du hørte rett…. Han elsker å bruke kroppen og trives veldig godt sammen med jentene. Det er ikke vanskelig å høre hvor han er i terrenget, i stor hastighet og kraft går det som det suser. Det er ikke mye som stopper denne gutten. I fra å drive mye i trebransjen, har han nå fått større interesse for fugl, og vi gleder oss til 10 dager med jakt i Namsskogan i september sammen med 5 andre rutinerte hunder og jegere.
I påsken forsøkte vi å trene litt på Filefjell, men det var dessverre litt for mange fristende lemen. Her lekte han også mye med nabotispen som er en Rhodesian rigdeback (løvehund), endelig en på Balder sin størrelse som ville leke. I sommer har vi vært på hytten ved sjøen og her trives han kjempegodt i selskap med Snorre som er en 5 år gammel str.v. til svigerfar. Han er ikke sein å be når det gjelder bading. Å hoppe etter far fra brygga er ingen problem med påfølgende 2-3 minutters svømmetur. Han elsker vann.
Hjemme er Balder rolig inne og liker nærkontakt med flokken sin. Selv om han ikke har fått bart og skjegg, syns vi han er en utrolig flott type. Snart skal vi på saueavvenningskurs. Vi gleder oss alle til september.

Beste hilsner fra Stig, Chatrine, Marie, Åshild & Balder.No comments: