Wednesday 18 March 2009

Sirdal 2


STORE GRATULASJONER til Kjetil, og hans 2 unghunder, Vega og Phønix som begge slo til på lørdagen og fikk 1.UK !!!! En fantastisk strålende prestasjon, og meget velfortjent.


Kjetil, Pønix og Vega


Petter Henriksen og pointer Bruce Willis, dro også i land 1.AK og ikke nok med det...Frank Ådne Pedersen med pointer Uma(som nettopp har gått over i AK-klassen) fikk 1.AK på fredagen, og stilte likeså godt opp på VK'n på lørdag!!! GRATTIS ALLE SAMMEN!



Petter Henriksen


Selv ble det ikke utrettet stort fra oss på lørdagen. Yoko gikk ikke bra nok og Indie totla seg vekk med å løpe etter fugl....

Søndagen gikk Yoko kanongodt (det var nesten som vi hadde fått ny hund), men kom dessverre ikke i fugl. Hun fikk 70 min. slipptid, så det sier vel sitt?? Indie langet ut..... ut av anvist terreng, og kunne ikke bedømmes. Er ikke lett å dømme hunder man ikke ser heller....


Vel, nå er det bare å satse på Hovden 2. (28.-29. mars) Det blir nok vår siste prøve denne sesongen (tror vi).

2 comments:

Frank Ådne Pedersen said...

Fuglehund er gøy. Utrolig at et enkelt fuglearbeid kan snu trassig høstdepresjon til sol og sommer på en helg ;-) Skal dere til Hovden?

Bjørg Vaage said...

Jepp! Hovden neste, med dyp konsentrasjon på føring av hund... Dessuten blir det NM-Vinter på meg og Indie neste uke. Skal legge ut litt mer om den følelsen noe senere.