Wednesday 7 July 2010

Så har "hybelen" blitt større...

På søndag, 4.juli, var det på tide å bygge ut..... John dro frem skruer og drillen han fikk til jul og satte igang. Valpekassen er lånt fra Pål Livar på Ålgård, og heldigvis hadde han tenkt seg om litt og lagt med 2 ekstra lengder som var omtrent dobbelt så lange som de første vi brukte. På morgenen var det nesten ikke mulig for Yoko å få lagt seg ned for å fòre - de 6 smårollingene var jo overalt.... Før vi begynte var vi nødt til å lage et lite "rede" som valpene kunne få slappe av i. Yoko så sitt snitt for å slappe av borte ved kjellerdøren der det er litt kaldere. Valpekassen holder en temp på ca. 23 gr. og når man styrer og steller med de små kan det nok føles en tanke varmt...?

"Redet" så ut til å gjøre susen. Alle sovnet i en god klynge, etter et aldri så lite måltid. Tross during av drill, gryntelyder fra han "morfar" med påfølgende positiv oppmuntring fra "mormor", var det ingen av dem som våknet.

Når "hybelen" var ferdig utvidet og underlaget i boks, ble det en rask skjekk på størrelsen av både mor og barn - og så var det bare å strekke seg ut i full lengde......

Valpene har begynt å leke med hverandre og det hender titt at de prøver seg på en liten gallopp-runde til de treffer på en av de andre for og så begynne å småkjefte på den som sto i veien... De er utrolig deilige og det er fantastisk å se hvordan de utvikler seg fra dag til dag.!! =)

1 comment:

Alexander Kristiansen said...

Hehe, de var jammen herlige :-)