Sunday 11 July 2010

Sommer = Uteservering!

Så kom sol og varme, og med det en gylden anledning til å ta valpene ut slik at de kunne få kjenne gressstråene mellom tærne... Tydelig at de syns det var litt skummelt i starten, men det gikk fort over. Inspekjon av uteplassen ble unnagjort og første uteservering var et faktum. De har fått fast føde før, men det har vært inne i valpekassen. Uansett var det stor stas når fatene ble satt ned.
Yoko kom inn i innhegningen etter endt måltid og severte melk for å skylle maten ned med. Yoko så også ut til å trives med mating ute, så dette blir nok ikke siste gangen.

Etter mat og drikke, leker og løper man ikke!
En god, lang lur gir mer krefter til å inspisere den stooooore plenen på utsiden av luftegården. "Tante Hege" (som var med som "jordmor-assistent") driver med felles innkalling :), og det er gøy å se at de villig "stormer" frem!
Mye lek og masse nye inntrykk gjør at en liten kropp blir sliten. Da er det godt at "mormor" har et mykt fang å hvile på.
Vel nede i valpekassen og trette etter dagens opplevelser sovnet de alle der de ble plassert!

2 comments:

Flørli said...

heihei :) disse valpene var utrolig søte, og jeg kommer på besøk så snart jeg kommer hjem fra mandal :) håper alt går med yoko !
hilsen Wenche Toreklsen

Bjørg Vaage said...

Heisann Wenche! Her har 2 og 4-bente det bra. Vi gleder oss alle til at du og mamsen kommer på besøk for å kose og leke. Kos dere i Mandal så lenge.