Friday, 1 July 2011

Shipmanndottir's Arco

Hei, hei.

Her kommer noen ord fra oss her i nord.

Arco er en vakker og trivelig liten gutt. Han er ca 58-59 cm i manken og ca 25 kg så han er ikke av de aller største. Han beveger seg lett i terrenget og har ei voldsom fart.


Han har vært med på mange skiturer i vinter og nå er det sykkelen som brukes til trim. Hyler som en gris hvis noen i familien starte på sykkel og han ikke får være med.

Bading og svømming er også noe han elsker.

Det første året hans har vi deltatt på valpekurs, miljøtrening og nettopp avsluttet apport kurs. Kurset foregikk over kort tid så vi kom ikke så langt at vi kunne avlegge prøven. Vi skynder oss langsomt, og det går fremover.
Arco er stilt på Kirkenes utstillinga. Der fikk han blå sløyfe. Dommerkritikken var: Bra utv. junior med bra proposjoner. Maskulint hode. Bra hals, rygg og bryst. Lett for høy hale. Står og beveger seg noe overbygget. Faller lett i krysset ellers normal vinkel. Ikke tilstrekkelig stri i pels og savner barter og bryn. Kunne hatt bedre steg bak. Jeg kunne ikke stille Arco selv da jeg var nyoperert, men tror han hadde beveg seg bedre hvis jeg hadde gått med han. Syns han låste seg litt.


Vennlig hilsen Eli.


No comments: