Monday 31 August 2009

Sirdalsprøven -09

Ja,ja! Så var denne prøvehelgen over.
I øse pøse regn, nesten hele dagen, stilte vi med friskt mot i håp om å finne noen "snille" ryper.
For Yoko sin del var det absolutt ingenting å hoppe i taket for.... Selvom at hun gikk meget godt søksmessig. I første slipp jobber hun på fot og kommer nok litt for nær rypa, og støkker den. Roes greit på ordre. Går tilbake for utredning, og støkker likesågreit de to gjenværende rypene...-da blir det visst en tanke for mye for henne og hun forfølger dem litt for langt. Så det ble med det ene slippet....
Indie derimot..... Etter tellingen var vi fryktelig spente på om hun i det heletatt ville bli bedømt i samme fylket. Hun gjorde en formidabel jobb. Brukte vind, terreng og holdt god kontakt hele dagen ut. Dessverre ble det en støkk i siste slipp, men hun respekterte fugl og forholdt seg rolig i oppflugt. Det viste seg at det ble med den sjansen, for flere fugl i slippet var det ikke! =(

Vi vil gratulere Steinar og Diva, som virkelig fikk vist seg frem i fjellet. Diva går med et overskudd, viser oss alle hvordan dette skal gjøres..... Finner fugl, reiser og er helt rolig. Diva blir kreditert med en velfortjent (og etterlengtet) 1.AK! GRATTIS Steinar, det var en frydefull oppvisning, som ga meg tårer i øynene!!!
Vi vil også få gratulere Petter med KV Varja som fikk sin aller første 1.AK og Kjetil med KV Phønix som dro i land en knallgod 2.AK!

Søndagen startet for meg kl.05.00, med kvalme og oppkast.=( Fant fort ut at jeg ikke hadde så mye i fjellet å gjøre den dagen. Så nå rettes blikket mot neste helg på Hovden.


6 comments:

Anonymous said...

very nice.... :)

Ei lidå lette gåta før hovden:

Likheten mellom ein som har vokst opp med puddel og drokke aqevitt og ein rypestegg???

Bjørg Vaage said...

Det der høres ut som John.... Begge liker ryper!!!

Anonymous said...

E du heilt teide ellår??? Begge Kakkle :)

Anonymous said...

men d va jo ikkje så dumt gjetta av deg heller då..... hehe

Alexander Kristiansen said...

Det var jo ikke Petters aller første 1AK, han har jo 1AK på Willis...

Bjørg Vaage said...

Klart det ikke var Petters første, men med Varja så var det jo det...