Sunday 23 August 2009

Sommeren er over!


Ja nå er sommeren over for denne gang, og høstens aktiviteter nærmer seg med stormskritt. Først en liten oppsummering fra sommeren vår.
Ingen visste at vi skulle til Holleia på apport-prøve. Vel, ingen utenom Anders og Belinda. Alex hadde mast og mast, men vi var litt lukne i svaret og uten helt å forklare hvorfor. Plutselig var vi jo der! Du skulle sett utrykket hans (og fleres). Yoko's starter ble ikke som forventet, men hun hadde heller aldri trent apport på due før - så dette var nytt. Det ble en 3. og en 2.premie apport. Allikevel en kjempeprøve som vi anbefaler på det varmeste!
Masse gratulasjoner til Ellinor med prøvens beste UK på KV Raskha og Thomas og KV Akela med medlemskapet i den eksklusive 30-pins klubben!
Hjemme sent søndag kveld for å ta en rask dusj, pakke kofferten og reise til Kypros tidlig mandags morgen. Èn uke i varmen og solen, på Aktea hotell.De første vi møtte var et kjempekoselig par fra Ørje, Kenneth og Viktoria. De hadde samme humor som oss, og var ikke altfor høytidlige....(kan man si) John og Kenneth som gikk vannveien både til og fra "vann-hullet"!

Vi traff også på "gamle kjenninger" fra sist gang vi var der, Krazi og Niki som jobber der. Etter en uke med dart, bocca, daglige doser med volleyball, mye god mat og drikke, bar det hjemover og rett opp til fjells!
Ja nå var det snakk om telling i Valle. Kjetil og Alex hadde vært oppe første helgen, men det var flere linjer som ikke var unnagjort på Fiti-terrenget. På fredagen fant vi linjen vår etter endel kaving oppover fjellsidene, og formen vår var ikke som den skal bli... Yoko startet meget moderat og jeg var jo slettes ikke imponert. Heldivis øker hun på utover dagen og viser oss både at hun har en god nese og at hun fremdeles er rolig i oppflugt! Ikke nok med det, hun gikk opp en hare, forfulgte noen meter og stoppet på kommando.....Haren stoppet også! Gubba så stiligt! Måtte jo rote frem kameraet fra lomma imens jeg sprang opp til henne.
Indie var også med, men hun gjorde ikke jobben tilfredstillende. Hun dro ut og lenger ut....over et fjell for å så ta med seg neste fjell. Etter min mening er det en tanke og to for stort iforhold til å få talt noen fugl.... Det ble nå kun med det ene slippet for henne dennegang. Vi får satse på at hun roer seg når prøvene starter.

Alexandra med Prepple og Fender kom på kvelden, så vi gikk en linje sammen på lørdagen, etter at jeg hadde gått ned for telling i den lave døren på hytta! Med saftig skallebank fikk vi oss en herlig tur men med kun et komplett fuglearbeid på Prepple. Ikke at det var no dårlig, men vi kunne ønske oss mer fugl slik at Fender og Yoko også kunne fått vist seg. På tur tilbake til hytta fikk Fender teften av fugl og han viste sin stolte eier at nesa virker, standen holdt, reisen var frisk og at han kunne være helt rolig i oppflugt!!! Knallbra! Blir spennende å se han utover høsten.

Takker for en koselig tur!

I skrivende stund er John på retur fra Raggsteindalen. Han hadde med seg nevøen Yngve for å vise han litt hva vi driver med. Kjetil var også der med sine to stjerner. Phønix fikk rasket med seg en 2.premie AK på lørdag og 3.premie AK på søndag! Grattis Kjetil! Yoko's resultat fra helgen er lik 0.premie AK. Det har visstnok vært vanskelige forhold og lett fugl. Håper på fullt referat når de kommer hjem!

Neste prøve blir Sirdal, og da håper vi på fine forhold og "snille" ryper!

No comments: