Monday 27 October 2008

1.AK TIL INDIE!!


Halvparten av "fantane fra Fiti" dro til Vestfold for å finne lykken i VK og UK. Om ikke VK'n gikk i boks - så ble det satt opp en "back-up plan" - nemlig i AK på søndagen!


Alex - Tja,- jeg begynner med å takke for at han tar med seg Indie på tur nok en gang, OG at han fører henne frem til enda en ny premie!! (jeg begynner å få prestasjons-angst på å føre egen hund!!) Tavi og Indie stilles i VK på lørdagen uten å lykkes, dessverre.... Da kom "back-up-planen" inn.... AK-start på søndag for begge.

Tavi startet som en kanon - men blir borte etter ca 5 min. Alex leter hele slippet, men hun er borte. Dommerne lar Kjetil lete etter Tavi (som finner henne etter en stund i stand på fasan inne i tett siv), imens Alex må sette på Indie. Hun drar ut i et stort søk og fester stand på fasanhøne, som hun "plukker" med seg siden den ikke fløy. Resten kan leses ut av kritikken som er følgende:

"Indie går med overskudd - dog noe perifert. Finnes i stand - går noe forsiktig frem på ordre og tar fasanhøne på bakken. Utreder. Fortsetter meget godt. Tar ny stilfull stand. Reiser presist fasan og er helt patent ioppflukt og skudd. Utreder. Avslutter dagen med samme intense søk og er en fornøyelse å følge i marken. Tildeles idag 1pr. AK. Apportbevis fremlagt."
5-5-5-6-4-4-4
Dommere: Åke Rosen og Svein Bøe


Tavi fikk heldigvis lov til å forsette, - hun går knallgodt, men uten å komme for fugl. =(

Siste slippet var Alex nødt for å ha begge i slipp sammen, da det ikke var flere AK-hunder igjen å ta av... Det sier seg jo selv at de er noen suverene hunder!!!!



Kjetil og Phønix prøvde lykken for føste gang på lavlands-prøve, uten helt å få det til. Det er jammen ikke lett å bli kastet ut på svææære åkre uten helt å bli fortalt voffor.... Fasaner er no rart no som ikke finnes i fjellet ihvertfall! Nå krysser vi fingre for at han knekker den koden til Forusprøven!


No comments: