Wednesday 29 October 2008

På skog for første gang!

Andre halvparten av "Fiti-fantane" dro til Kvinesdal og for første gang stilte Yoko på skogsfugl-prøve i en alder av 2 år og 3 uker. Hjemme i kjente omgivelser har hun ikke spart på kruttet i det hele tatt så John og jeg var fryktelig spente på hvordan dette ville gå....


På lørdagen havnet vi på en skikkelig klatre-etappe (en burde fått utdelt klatresele og div. utstyr til sikring). Yoko gikk relativt godt, men var for opphengt i lukt på bakken + at hun måtte innom endel ganger for å "passe" på at hu mor hang med. Vi fikk beskjed at hun måtte vise mer om hun skulle få en hel time.... -Det endte med 45 min. totalt, ingen fugl og en laaaang hvil på soffen.

Søndagen kom, og med nytt håp i blikket fikk vi tildelt et nydelig terreng sammen med "Fasselands-expressen". Roy med Silva og Lisa med Diva - det ble jo rene vorsteh-treffet!


Været var upåklagelig, og fugl var det. Både Silva og Diva hadde orrfugl på vingene. Dessverre var det ingen i slippene til Yoko. Silva dro i land en ny 1.AK, Diva tutlet det til med en liten æresrunde. Yoko hadde ennå ikke funnet helt utav det å jakte på skog, og la opp løpet sitt litt bedre enn dagen før. Denne gangen fikk vi 1 hel time totalt. Vi får kalle dette en "treningsrunde", og håpe på at hun har greid å knekke koden til Rogalands-prøven som går 8. og 9. oktober.




Men først ser vi frem mot lavlandsprøven på Forus til helgen.

1 comment:

Anonymous said...

Måtte jo inn å se på siå... Flotte greier!!! Lykke te idag