Sunday 1 August 2010

Sprengt kjøkkenvekt....

Siden jeg var litt treg med å få ut vekstdiagrammet for uke 5, tenkte jeg at det kunne kanskje være smart å legge ut diagrammet for uke 6 samtidig.... Det viste seg at det skulle bli litt vanskelig. Kjøkkenvekten ble nesten sprengt. Den går visst bare til 5 kg og alt over det - ERROR! Valp 1 og 3 lå over dette, så nå har vi kjøpt oss ny digital personvekt og tar en ny veierunde på førstkommende onsdag da de blir 7 uker.
Jeg må få si at Yoko er en tålmodig mor. Hun leker og korrigerer som om hun aldri har gjort noe annet. Somregel foretrekker hun å stå når valpene får melk, og det er jo forståelig når man ser hvor trangt det er i det naturlige "matfat".... Under ser dere vekten fra uke 5, og det er vel ingen tvil om at alle får i seg nok mat.

Det har begynt å bli rett så aktivt på plenen nå.... Valpene leker og sloss - tar seg en liten runde for å sjekke den store verden rundt og noen har begynt å bli ganske nyskjerrige på hva som befinner seg på andre siden av steingjerdet. John og jeg er blitt fantastisk flinke til å telle til 6 for å alltid vite hvor alle er!


No comments: